Wat kunt u van ons verwachten als u bij ons een afspraak heeft gemaakt voor uw oor- of duizeligheidsklachten .

  • aandacht voor uw klacht
  • een kort onderzoekstraject van 1 of 2 polikliniekbezoeken
  • een behandelvoorstel
  • de behandeling in onze polikliniek of indien nodig tijdens een dagbehandeling of korte opname in Zutphen

 

Nagenoeg alle oorziektes kunnen deskundig door ons behandeld worden in de poliklinieken in Zutphen en Lochem of de dagbehandeling en kortverblijfafdeling in ons nieuwe ziekenhuis. Met zijn drieën brengen de Zutphense KNO-artsen meer dan 50 jaar ervaring in voor het behandelen van oorklachten en oorziektes.
Daarnaast werken we samen met een aantal andere specialismen.

-Voor uw met een hoorapparaat te verhelpen slechthorendheid werken wij bijvoorbeeld samen met alle leveranciers van hoorapparaten in de regio.

Afspraken voor uw slechthorendheid kunt u maken via ons afsprakennummer 0575-592802.  U krijgt dan direct een afspraak voor de gehoortesten en het gecombineerde aansluitende bezoek aan de KNO-arts.

Daarnaast biedt audicien Beter Horen in het nieuwe ziekenhuis u de mogelijkheid van een gecombineerd bezoek voor uw slechthorendheid. In dat bezoek worden er door de assistente van de KNO arts gehoortesten afgenomen, waarna de KNO- arts u ziet en u adviseert. Daarna heeft de Beter Horen audicien direct tijd voor u en verzorgt hij of zij de aanpasssing van een hoorapparaat.

Afspraken voor dit combinatiebezoek kunt U ook maken via ons afprakennummer  0575-592802

-Bij de veel voorkomende klacht van duizeligheid werken we indien nodig samen met onze neurologen. Als de oorzaak van de duizeligheid nog niet duidelijk is of behandeling nodig is kunt u in samenspraak met uw huisarts een afspraak maken op het gezamenlijke duizeligheidspreekuur . 

- Bij veel infectieziektes bij kinderen werken we samen met onze kinderartsen

Oorweetjes

  • Soms zijn ook langdurige oorklachten makkelijk door ons te verhelpen in 1 of 2 polikliniekbezoeken
  • Veel uitleg over oren en oorziektes vindt u op: www.kno.nl
  • Nog meer uitleg vindt u zelf ook makkelijk door even te googelen
  • We hebben er geen moeite mee als u juist van ons goede en specifieke uitleg of beoordeling vraagt, daar zijn we voor. Wij een luisterend oor , u een luisterend oor!
  • Vaak kom je er pas later achter hoe belangrijk je gehoor is.  

Op de Gelre website staan al onze informatiefolders

Wij werken met zeer korte toegangstijden voor onze polikliniek en onze polikliniek assistentes staan u voor veel vragen graag te woord.
Vorige pagina: OSAS Vragenlijst
Volgende pagina: De Stem