Parkeren

Uw fiets of brommer kunt u stallen aan de achterzijde van het ziekenhuis in de onbewaakte stalling. Uw auto kunt u parkeren op het parkeerterrein van Gelre ziekenhuizen. De eerste 15 minuten kunt u gratis parkeren, daarna moet u betalen.

Aankomst op het parkeerterrein:

  • U drukt op de groene knop van de automaat bij de slagboom, waarna u een inrijkaartje ontvangt en de slagboom opengaat.
  • Of u steekt uw chipknip/creditcard in de daarvoor bestemde gleuf van de automaat. U krijgt geen kaartje en de slagboom gaat open.

Verlaten van het parkeerterrein:

  • Heeft u een kaartje, betaal dan bij het parkeerterrein (Zutphen).U betaalt er met contant geld, chipknip of creditcard. De chipknip kunt u opladen in de hal van het ziekenhuis.
  • Heeft u bij aankomst gebruik gemaakt van uw chipknip? Steek dan uw chipknip weer in de automaat bij de slagboom. Het verschuldigde bedrag wordt van uw chipknip afgeschreven en de slagboom gaat open.

Mindervaliden

Heeft u een mindervalide- of gehandicaptenparkeerkaart, dan kunt u gebruik maken van de speciale parkeerplaatsen dicht bij de hoofdingang. Bij vertoning van deze kaart aan de receptie, ontvangt u een gratis uitrijkaart.

Omwonenden

Houdt u alstublieft rekening met de omwonenden van het ziekenhuis en parkeer niet in de wijk. Dat zorgt voor onnodige overlast en ergernis.

Bewaking

De parkeerterreinen worden dag en nacht bewaakt met videocamera's. Parkeren en fiets of brommer stallen is voor eigen risico; Gelre ziekenhuizen is niet aansprakelijk voor schade en/of vermissing.
Heeft u hulp nodig? Tijdens kantooruren kunt u terecht bij de parkeerwachten van Q-park. Buiten kantooruren kunt u bij het kantoortje van de parkeerwacht contact krijgen via de informatie intercom knop.

Routeplanner
Vorige pagina: Poliklniek
Volgende pagina: Contact